ΛΩΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ - LOLIS CLIMA

μιαούλη 12, Μοσχατο
Επίσκεψη στην ιστοσελίδα Προσθήκη στα Αγαπημένα Επικοινωνία με τον συντάκτη

Κλιματιστικά-Θέρμανση-Ψύξη, ψυκτικοί θάλαμοι, επαγγελματικά – οικιακά ψυγεία, υγραντήρες, αεροκουρτίνες, αφυγραντήρες, ηλεκτροστατικά φίλτρα, μηχανές παγοκύβων, επισκευές ηλεκτρικών ειδών, επισκευές aircondition, aircondition service,  Μιαούλη 12, 18345 Μοσχάτο, τηλ. 210 9419508, 6932217782, φαξ 211 7409474

  • Ο Βασίλειος Λώλης είναι αδειούχος ψυκτικός Γ΄ Ειδικότητας Γενικών Εφαρμογών, μέλος Σωματείου Επαγγελματιών Ψυκτικών – Κλιματιστικών Εγκαταστάσεων Ελλάδος και ιδρυτικό μέλος του Συνεταιρισμού Επαγγελματιών Ψυκτικών Ελλάδος, όπου και διετέλεσε Γενικός Γραμματέας και Ταμίας του Δ.Σ.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ

Πολλοί από μας συντηρούμε τα μηχανήματα καθαρίζοντας τα φίλτρα από τις σκόνες. Όμως η συγκεκριμένη ενέργεια δεν είναι συντήρηση.

Η συντήρηση των κλιματιστικών μονάδων πρέπει να γίνεται ακόμη και αν δεν έχουν χρησιμοποιηθεί ένα χρόνο. Πρέπει δηλαδή να καθαρίζεται τόσο η εσωτερική μονάδα όσο και η εξωτερική μονάδα τους.

Αρχικά γίνεται έλεγχος της ποσότητας του ψυκτικού ρευστού που έχει η μονάδα, συνδέοντας τα μανόμετρα στην εξωτερική μονάδα, οπότε η όλη διαδικασία ελέγχου είναι υπόθεση του τεχνικού ψύξης .

Στην συνέχεια ο καθαρισμός των μονάδων περιλαμβάνει:

-Καθαρισμό των συσκευών και εξαρτημάτων (π.χ. ενεμιστήρων επιφανειών ενλλακτών ενεέργειας κ.α.) από σκόνες, χώματα,ξένα σωματίδια και λάδια λόγω της λειτουργίας του συμπιεστή. Έτσι το μηχάνημα θα αναπνέει καλύτερα βελτιώνοντας και την απόδοσή του.

-Έλεγχοςτης σωστής απορροής των συμπυκνωμάτων της εσωτερικής μονάδας.

-Απολύμανση των επιφανειών της εσωτερικής μονάδας. Ανοίγοντας δηλαδή το προστατευτικό καπάκι της εσωτερικής μονάδας, ψεκάζουμε τις επιφάνειες με ειδικό μυκητοκτόνο υγρό, όπως επίσης και το λεκανάκι των συμπυκνωμάτων , γιατί εκεί υπάρχουν σχεδόν μόνιμα μικρές ποσότητες νερού γεγονός που ευνοεί την αναάπτυξη μυκήτων , βακτηρίων κ.λ.π.

-Έλεγχοτης θερμομόνωσης των σωληνώσεων που συνδέει την εσωτερική με την εξωτερική μονάδα και αντικατάσταση της εάν έχει καταστραφεί.

-Έλεγχοτων ηλεκτρικών συνδέσεων των μονάδων.

-Όπως γίνεται αντιληπτό η συντήρηση των κλιματιστικών μονάδων είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ

Πρέπει να γίνεται από έμπειρους αδειούχους τεχνικούς ψύξης και κλιματισμού που σέβονται το περιβάλλον και την υγεία μας

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΨΥΞΗΣ–ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ–ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΥ

H επιχείρηση λειτουργεί από το 1986 και ασχολείται με όλο το φάσμα ΨΥΞΗΣ – ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ & ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΥ (μελέτες, προμήθειες, τοποθετήσεις, συντηρήσεις, επισκευές και προεγκαταστάσεις ψυκτικών σωληνώσεων σε κτήρια και οικοδομές). Αναλαμβάνουμε συστήματα κλιματισμού VRV – VRF, συστήματα κλιματισμού multi, κεντρικές – ημικεντρικές μονάδες κλιματισμού (αέρος – αέρος, αέρος – νερού ), κλιματιστικές μονάδες (inverter – συμβατικές), ψυκτικούς θαλάμους, επαγγελματικά ψυγεία, παγομηχανές …

Μας έχουν εμπιστευθεί πολλές επιχειρήσεις ιδιωτικές και δημόσιες, καθώς και μεγάλο πλήθος ιδιωτών.

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΛΩΛΗΣ
ΑΔΕΙΟΥΧΟΣ ΨΥΚΤΙΚΟΣ
ΓΕΝΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ

7_resize 8_resize 5_resize 1_resize 4_resize 10_resize